2008-04-08

ALLES zit tegen.

Ahhhh, ik haat het! De laatste tijd zit gewoon alles tegen. Vorige week moest ik naar de dokter, omdat ik de laatste tijd heel erg moe ben. Dus van de dokter moest ik bloed laten prikken. En ik haat al die naalden. Zondag moest ik competitie spelen om 9 uur 's ochtends en speelde ik dus mijn eerste wedstrijd (enkel) en viel ik heel hard op de grond. Helemaal rood van dat vieze spul op de tennisbaan. Gisteren was ik de hele dag ziek! En vandaag gingen we rugby'en op school, trapte er iemand tegen mijn knie aan en was ie weer helemaal open. En wilde ik vandaag foto's gaan maken buiten met mijn zusje pakte ik de camera op en bleef het touwtje ergens achter haken. Hij viel op de grond en nu is 'ie kapot. Ik krijg hem (waarschijnlijk) wel vergoed maar dat duurt dan ook weer zo lang! Arghhhhh!!!!!

3 opmerkingen:

getting-freaky zei

meisje meisje meisje toch!
je moet een keer relaxen :)
vandaag afspreken?
Tot zo op school
ik hou van jou!

Niek zei

Haah we hebben iets gemeen! :) by mij zit ook echt alles tegen..behalve vandaag n 8 terug voor ak pw dat is wat anders als die cyfers die ik in mn blog had gezet van gister :) & ik moet nog even uitzoeke hoe ik link :p maar ik zal het zo snel mogelyk proberen om jou erbij te zetten!
kus xx

lonneke zei

aah dat is stom als alles tegen zit. dan denk je ook echt dat heb ik weer he..! haha hopelijk zit het je binnekort alleen maar mee. x'd kus